Прибирати сніг мають не тільки комунальники

01.12.2023

З погіршенням погодних умов жителі громади скаржаться на комунальників, які не прибирають територію біля аптек, магазинів, офісів.

Тож нагадуємо, що міські комунальні служби прибирають підпорядковані їм вулиці та обробляють від ожеледиці дороги і тротуари. А поблизу закладів торгівлі та громадського харчування, офісів, установ і організацій прибирання мають забезпечити їхні керівники та власники. Така норма передбачена Правилами благоустрою території міста.

Протягом останніх кількох днів інспекторка з благоустрою Рожищенської міської ради інформувала суб’єктів господарювання щодо вчасного прибирання прилеглої території, сходів від снігу та вжиття протиожеледних заходів задля уникнення травматизму людей. Проте на ці зауваження відреагували не усі.

Тому нагадуємо власникам підприємств, установ, організації, підприємцям та орендарям про їх зобов’язання своєчасно чистити від снігу та льоду закріплену за ними територію, адже за порушення Правил благоустрою території передбачена адміністративна відповідальність.

Поділитися: