Рожищани здобули понад десять медалей у літній сеньйоріаді «Спорт для всіх заради здоров'я»

06.09.2021
Рожищани здобули понад десять медалей у літній сеньйоріаді «Спорт для всіх заради здоров'я»

Слухачі Університету ІІІ віку вкотре продемонстрували хорошу фізичну підготовку, командний дух, спортивні здібності та привезли додому 11 нагород.

Цьогоріч участь у п’ятому Міжнародному фестивалі літньої сеньйоріади «Спорт для всіх заради здоров'я», що відбувся в Луцьку, брали команди з Литви, Польщі та багатьох міст України: Сум, Ірпеня, Теребовлі, Стрия, Бобринця, Трускавця, Дніпра, Львова, Рівного, Млинова, Ковеля, Рожища, Горохова, Торчина, Підгайців і Луцької територіальної громади.

Учасники віком від 50 до 90 років випробовували себе у понад двадцяти видах спорту, а також у творчих та в інтелектуальних конкурсах. Всі змагання оцінювати відповідно до статі та віку.

Здобутком нашої команди на сеньйоріаді стали одна золота, вісім срібних, дві бронзові нагороди та багато позитивних емоцій.

Отож, найкращий результат показала Лідія Супрун, яка виборола 1 місце у штовханні ядра.

Срібними призерами стали: у штовханні ядра – Тетяна Семенюк і Микола Огороднік, у бігу на дистанцію 500 метрів Віктор Семенюк, у стрільбі з гвинтівки – Олександр Гнатюк, у змаганні з веслування на байдарках – Олексій Будчик, Микола Охрімчук, Тетяна Назарук, у настільному тенісі – Ігор Шрай.

Бронзу здобули: у стрільбі з гвинтівки – Оксана Гнатюк, у спортивному орієнтуванні – Микола Яцюк.

Поділитися: