Рожищенська громада долучилася до нового молодіжного проєкту «Імпульс»

29.02.2024

Проєкт представляє собою менторську підтримку у напрацюванні рішень щодо викликів громади у сфері молодіжної політики та навчання спеціалістів, які працюють із молоддю, – молодіжних працівників.

Першим етапом реалізації проєкту стала зустрічі-знайомство з громадою, де у форматі фокус-групового інтервʼю спільно з представниками органів місцевого самоврядування, молодіжними радами та самою молоддю визначали потреби та запити молоді у громаді.

Проєкт «ІМПУЛЬС» поклав початок ще більш ґрунтовній роботі з місцевою активною молоддю, що допоможе молодим лідерам якісніше інтегруватися у функціонування громади «зсередини», реалізовувати свої ідеї та ініціативи для її розвитку.

Спільними зусиллями представниками молодіжної сфери та ОМС було прийняте рішення про напрацювання Стратегії розвитку молодіжної політики у громаді.

Дякуємо за підтримку у цьому проєкті NGO Great Idea / ГО "Велика Ідея".

Проєкт «ІМПУЛЬС» реалізовує громадська організація "Асоціація молодіжних працівників України" в рамках Ініціативи «Молодіжний працівник», яка стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку USAID Ukraine - USAID Україна та щирій підтримці американського народу через Проєкт HOVERLA / проєкт USAID в Україні.

Зміст цієї статті та заходів проєкту не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

Поділитися: