Рожищенська громада отримала пальне від проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

04.11.2022

У вересні в рамках проєкту "ГОВЕРЛА" Рожищенська громада отримала п’ять сучасних бензинових генераторів. Ці альтернативні джерела живлення допоможуть оперативно і вчасно реагувати на надзвичайні ситуації, забезпечити безперебійну роботу комунальних та інших служб у разі збоїв в енергетичній системі, об'єкти якої постійно прагне пошкодити ворог.

А днями у громаду надійшов черговий транш допомоги - талони на 1000 л пального, яке забезпечить при потребі якісну роботу генераторів.

« Тепер ми впевнені, що у разі надзвичайної ситуації зможемо оперативно і вчасно забезпечити живлення об’єктів критичної інфраструктури, аби надавати необхідні послуги населенню. Щиро вдячні партнерам за співпрацю, допомогу та підтримку у цей нелегкий для країни час. Разом зможемо більше!», - наголосив Рожищенський міський голова Вячеслав Поліщук.

Нагадаємо, що з початком розгортання повномасштабної війни в Україні команда проєкту USAID «ГОВЕРЛА» ставить у пріоритет своєї допомоги та співпраці з громадами - спроможність органів місцевого самоврядування ефективно працювати і в надзвичайних умовах, бо цього вимагає нинішня ситуація в країні.

Довідково: USAID «ГОВЕРЛА» - це масштабний проєкт, спрямований на підтримку завершення реформи децентралізації. Мова йде, зокрема, про підсилення спроможності територіальних громад, а також про те, щоб люди «на місцях» могли отримати необхідні якісні послуги.

Поділитися: