Рожищенська громада отримала шкільний автобус для підвезення учнів

27.12.2023

Шкільний автобус торгівельної марки ЗАЗ, які придбали за рахунок державної субвенції та співфінансування з місцевим бюджетом, отримала сьогодні Рожищенська громада.

Начальник Волинської обласної державної адміністрації Юрій Погуляйко вручив ключі від чотирьох нових шкільних автобусів представникам Рожищенської, Локачинської, Підгайцівської та Маневицької громад.

«У поточному році придбано 27 шкільних автобусів з 26-ти запланованих за кошти освітньої субвенції та співфінансування з місцевих бюджетів. Забезпечуємо транспортом спочатку ті навчальні заклади, де їх забрали для військових», – зазначив Юрій Погуляйко.

- Цьогоріч з бюджету Рожищенської громади передбачено співфінансування в сумі 3 мільйонів гривень на закупівлю двох шкільних автобусів. Перший ми отримали на початку нового навчального року. Другий - сьогодні. Нова техніка допоможе нам відрегулювати процес довезення учнів громади до освітніх закладів, - наголосив начальник гуманітарного відділу Рожищенської міської ради Ігор Кузава.

Поділитися: