Рожищенська громада – серед переможців проєкту «Жінки. Мир. Безпека: діємо разом»

20.08.2024

Український Жіночий Фонд за підтримки Уряду Великої Британії реалізовуватиме в пілотних громадах 19 областей України, серед яких і Рожищенська, проєкт «Жінки. Мир. Безпека: діємо разом» щодо аудитів безпеки та навчальних програм для місцевих фахівців.

Компонент проєкту з аудитів безпеки реалізує виконавчий партнер Українського Жіночого Фонду – Міжнародний благодійний фонд «Українська фундація громадського здоров’я» (УФГЗ), а навчальні програми для місцевих фахівців впроваджуватиме НУО «Центр «Жіночі перспективи».

В рамках даного проєкту передбачається не тільки реалізація запланованих активностей в компоненті щодо аудитів безпеки в пілотних громадах, а й поширення набутого громадами досвіду на регіональному рівні, в т.ч. і серед інших громад пілотних областей.

Також передбачається співпраця громади й Українського Жіночого Фонду в інших напрямках задля сприяння безпеці жінок, розширення їх економічних можливостей та лідерства в пост-конфліктній Україні шляхом зміцнення потенціалу регіональних коаліцій, посилення секторального виконання політики у галузі «Жінки. Мир. Безпека.», що сприятиме підвищенню стійкості громад, зменшенню кількості випадків гендерно-зумовленого насильства та посиленню інклюзивності в управлінні та зусиллях з відновлення країни.

Поділитися:
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування