Рожищенські червонохрестівці об'єднують зусилля задля підтримки населення у надзвичайних ситуаціях

21.09.2023

Відбулася зустріч голови Волинської обласної організації Товариства Червоного Хреста України (ОО ТЧХУ) Валентини Пришко із т. в. о. начальника Головного управління (ГУ) ДСНС України у Волинській області Сергієм Демидюком, до якої в он-лайн форматі долучилися очільники волинських місцевих червонохресних організацій та командири частин ДСНС, в тому числі начальник 3-ї державної пожежно-рятувальної частини головного управління ДСНС України у Волинській області Володимир Бродосюк та голова Рожищенської районної організації Товариства Червоного Хреста України Микола Варшава.

У ході зустрічі було підписано договір про співпрацю з Головним управлінням ДСНС України у Волинській області. Документ передбачає спільні дії Волинської обласної організації ТЧХУ та рятувальників ДСНС по наданню допомоги населенню в разі виникнення надзвичайних ситуацій.

На зустрічі також було обговорено алгоритм спільних дій на випадок надзвичайних ситуацій. Крім цього, розглянули можливість участі Волинської ОО ТЧХУ в забезпеченні роботи пунктів незламності ДСНС.

Між 3 державною пожежно-рятувальною частиною головного управління ДСНС України у Волинській області та Рожищенською районною організацією Товариства Червоного Хреста України підписано меморандум, в якому сторони домовилися в межах компетенції об’єднувати зусилля та співпрацювати у сфері попередження та полегшення людських страждань під час збройних конфліктів, стихійних лих, катастроф та інших надзвичайних ситуацій на Рожищенщині.

В Рожищенській РО Товариства Червоного Хреста України в такий нелегкий час для нашої країни з’явився надзвичайно важливий партнер, адже саме рятувальники перші зустрічають і реагують на небезпеку та як ніхто інший бачать і розуміють страждання людей.

Поділитися: