РОЖИЩЕНСЬКИЙ БДТ – КРАЇНА ТВОРЧОСТІ ТА НАТХНЕННЯ

25.09.2024

Сьогодні вітання з нагоди професійного свята приймає колектив КЗЗПО «Рожищенський будинок дитячої творчості», який має понад сімдесятирічну історію.

Сьогодні Рожищенський БДТ – це світ талантів, джерело креативних ідей, це дім розвитку творчої дитячої особистості. Для когось заняття у гуртках Будинку дитячої творчості стають лише цікавою дитячою пригодою, а для інших – першим несміливим кроком у подальше професійне життя.

У закладі працюють талановиті та професійні педагоги, які «горять» творчістю і запалюють цим вогнем своїх вихованців, розвиваючи даровані Богом дитячі таланти.

Результатом цієї натхненної праці стають перемоги вихованців у конкурсах та фестивалях. Гуртківці Будинку дитячої творчості гідно представляють Рожищенську громаду на обласному, всеукраїнському і навіть міжнародному рівнях.

Хочеш гарно танцювати – запишись на гурток танців, мрієш стати художником і маєш до цього здібності – звернись у БДТ, мрієш вивчити іноземну – там теж тобі допоможуть, адже на базі цього позашкільного закладу освіти працюють гуртки, групи та інші творчі об’єднання з різних напрямів, в яких кожна дитина може знайти заняття за інтересами, розвивати свої творчі здібності і таланти, використовуючи різні матеріали і техніки.

Рожищенський БДТ – це країна творчості та натхнення, де заняття до душі знайде собі кожен!

Поділитися:
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування