Рятувальники громади отримали протипожежне обладнання

28.07.2022

Із початком повномасштабної війни в Україні міжнародні партнери переорієнтувалися з напрямками співпраці та зосередили допомогу на належне реагування під час надзвичайних ситуаціях.

Нещодавно у нашу громаду, яка є учасником проєкту USAID «ГОВЕРЛА», надійшло пожежне обладнання та спорядження. Це – ліхтарі, мотопомпи, комплекти захисного одягу, пожежні каски та захисні пожежні чоботи.

Днями Рожищенський міський голова Вячеслав Поліщук передав речі для рятувальників МПО сіл Переспа й Навіз. Необхідне обладнання отримали й старост громади.

Рожищенський міський голова Вячеслав Поліщук зауважив, що така допомога є необхідною і своєчасною. Попри те, що у нашій області не ведуться бойові дії, загроза вторгнення все ще залишається високою, адже Волинь – важливий стратегічний регіон. Тому маємо бути готові до будь-якого сценарію розвитку подій.

«Отримане обладнання допоможе забезпечувати життєдіяльність громади та надавати послуги населенню у критичних ситуаціях, якщо такі виникнуть. Ми дякуємо проєкту «ГОВЕРЛА» та Агенству США з міжнародного розвитку (USAID) за надану підтримку. Сподіваюся, що разом з «Говерлою» й надалі ми зможемо реалізовувати проєкти, які допоможуть нам підвищити безпеку громади та підсилити матеріальну базу рятувальників», - зауважив Вячеслав Анатолійович.

Поділитися: