Що обговорювали на черговому засіданні виконавчого комітету

14.08.2024

Відбулося засідання виконавчого комітету Рожищенської міської ради, яке провів міський голова Вячеслав Поліщук. Участь у роботі засідання взяли експерти Проєкту USAID "ГОВЕРЛА".

У ході роботи було розглянуто низку питань щодо забезпечення життєдіяльності громади.

Члени виконкому обговорили та підтримали затвердження напрацьованої Стратегії розвитку молоді Рожищенської міської територіальної громади на 2025 - 2027 роки, яку представила директорка КУ «Молодіжний центр м. Рожище» Пешук Наталія.

Також підтримали внесення зміни до Місцевої програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2021-2025 роки, Комплексної програми соціального захисту населення Рожищенської ТГ в новій редакції, Програми підтримки та розвитку первинної медичної допомоги на території громади.

Члени виконкому одностайно ухвалили рішення щодо представлення до відзначення державною нагородою України почесним званням «Мати героїня» жительки Топільненського старостинського округу Ірини Білик.

Частина ухвалених рішень стосувалася захисту прав дітей, зокрема, взяття на квартирний облік особи з числа дітей-сиріт, припинення функціонування прийомної сім’ї, затвердження висновку про доцільність (недоцільність) позбавлення батьківських прав та інше.

Також члени виконкому надали дозвіл на отримання послуги стаціонарного догляду одинокій престарілій жительці Рожища, яка потребує стороннього догляду.

Також обговорили та задовольнили звернення жителів громади про видалення зелених насаджень.

Усі прийняті на засіданні виконкому рішення відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті громади.

Поділитися:
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування