Щирі вітання і подяка волонтерам!

05.12.2022

Шановні волонтери та небайдужі жителі Рожищенської громади!

5 грудня світова спільнота відзначає Міжнародний день волонтера. Тож щиро вітаю усіх, хто своєю добровільною щоденною працею робить країну сильнішою!

Після повномасштабного вторгнення росії в Україну волонтерський рух як в Україні загалом, так і в нашій громаді зокрема не просто активізувався, він охопив тисячі небайдужих та ініціативних українців, щирих патріотів, котрі стали першими посередниками між народом і військовими, стали їхньою підтримкою та опорою. Саме ваша щоденна нелегка робота допомагає нашим воїнам стояти на захисті Батьківщини, стримувати ворога, ефективно виконувати бойові завдання. Більше того, ви рятуєте життя цивільних людей, які змушені покидати рідні оселі, допомагаєте знайти прихисток у більш безпечних регіонах.

Можна з упевненістю сказати, що сьогодні волонтерський рух демонструє усім, що таке єдність, що таке Україна, братерство, патріотизм та відданість своїй державі. І приємно, що долучаються до нього як дорослі, так і юне покоління.

Дякую кожному, хто по житті звик більше віддавати, аніж отримувати. Тому, хто при першому ж проханні відгукується на допомогу. Тому, хто не здається, а шукає кошти для допомоги нашим захисникам, для підтримки ВПО, для лікування тих, хто постраждав внаслідок війни. Тому, в кого гаряче серце і невичерпне бажання діяти, допомогти. Ваша активна громадянська позиція, небайдужість та невтомна праця зміцнює віру у нашу перемогу, у мирне та щасливе майбутнє українського народу. Адже єднання – це запорука успіху.

Тож, шановні волонтери, в цей день бажаю міцного здоров’я, мирного неба, добробуту, витримки та стійкості духу у вашій нелегкій благородній справі. Нехай кожен ваш добрий вчинок спонукає до дії інших, нагороджується людською вдячністю, добром і повагою, надає невичерпних сил та наснаги у боротьбі над ворогом, надихає на нові звершення на благо нашого міста та всієї України!

Низький уклін усім небайдужим людям, завдяки яким наш народ не здається та перемагає!

З повагою, Рожищенський міський голова Вячеслав Поліщук

Поділитися: