Школярі міських ліцеїв змагалися з «Gool Games»

04.05.2023

2 та 3 травня на базі Рожищенської дитячо-юнацької спортивної школи відбулися спортивні змагання з «Gool Games» (юнаки та дівчата) у ІІ та ІІІ вікових дивізіонах серед міських ліцеїв за програмою ХІХ Спортивних ігор школярів Волині.

«Cool Games" сприяє залученню учнівської молоді до рухової активності задля подальшої популяризації здорового способу життя та створенню неординарних і цікавих уроків фізичної культури. Це спортивно-масовий захід, який включає змагання в командних іграх та естафетах. Концепція Cool Games: «Будь розумним, активним, творчим!»

Змагальна частина Cool Games включає естафети, під час яких учасникам і учасницям знадобляться швидкість, витримка, координація як власна, так і командна.

За підсумками змагань:

- у ІІ віковому дивізіоні (2009–2011р.н.) І місце здобула команда Рожищенського ліцею №1, ІІ місце вибороли учні Рожищенського ліцею №2, а ІІІ – в команди Рожищенського ліцею №4;

- у ІІІ віковому дивізіоні (2006–2008р.н.) І місце здобула команда Рожищенського ліцею №1, ІІ місце вибороли учні Рожищенського ліцею №4, а ІІІ – в команди Рожищенського ліцею №2;

Переможці та призери змагань були нагороджені медалями та грамотами гуманітарного відділу Рожищенської міської ради.

Поділитися: