Школярі Рожищенської громади продовжують допомагати військовим

20.02.2023

Юні патріоти Рожищенської громади і в місті, і в селах з перших днів повномасштабного вторгнення активно долучаються до допомоги нашим захисникам. Хтось влаштовує благодійні концерти, ярмарки, виготовляє окопні свічки, хтось малює патріотичні малюнки.

Нещодавно учні Рожищенського ліцею № 4 зібрали 47 571 гривень на генератори для Збройних сил України. Волонтерам вдалося закупити сім генераторів, які незабаром передадуть у бригади, в яких воюють захисники з нашої громади.

Учні з КЗЗСО «Крижівський ліцей» дружньо попрацювали та виготовили для військових партію окопних свічок. А ще діти передали патріотичні малюнки та побажання - якнайшвидшої Перемоги нашим воякам.

Продовжують підтримувати наших захисників і школярі Рожищенського ліцею №1. Вкотре вони передали відомому волонтеру Владиславу Дем’янчуку 235 окопних свічок та кілька ящиків консервів та антисептиків.

Такі вчинки дітей ще раз доводять, що у нас росте свідома молодь, котра готова боротися за свою державу та власне майбутнє, котра своїми щоденними добрими справами тут, у тилу, наближає Перемогу.

Поділитися: