Співпраця трьох громад продовжується у нових проєктах

27.12.2022

Співробітництво Рожищенської, Доросинівської та Копачівської територіальних громад продовжується у формі реалізації спільних проєктів в рамках співпраці з USAID «ГОВЕРЛА».

На основі спільних інтересів та цілей з метою покращення надання послуг у сфері позашкільної та інклюзивної освіти, фізичної культури та спорту, мистецького розвитку підростаючого покоління 26 грудня 2022 року голови урочисто підписали договори про співробітництво щодо впровадження в життя чотирьох проєктів: «Спорт об’єднує», «Ресурсна кімната – важливий компонент сучасної інклюзивної освіти», «Фестиваль музики на території трьох громад» та «Tvorchik_studio».

Ці проєкти будуть реалізовані на базі комунальних закладів «Рожищенська дитячо-юнацька спортивна школа», «Інклюзивно-ресурсний центр Рожищенської міської ради, «Рожищенський будинок дитячої творчості» та «Рожищенська музична школа».

У ході урочистого підписання Рожищенський міський голова Вячеслав Поліщук зазначив, що співробітництво громад приносить хороші результати, дає можливість не тільки покращити надання послуг населенню, а й розширити спектр їх отримувачів.

«Хочу подякувати головам Доросинівської та Копачівської територіальних громад за підтримку запропонованої ініціативи, яка, здебільшого, спрямована на розвиток підростаючого покоління, та нашому партнеру, Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», за наданий менторський супровід у розробці проєктів. Вірю, що співпраця буде плідною і нам спільно вдасться реалізувати усі запропоновані проєкти,» - зауважив Вячеслав Анатолійович.

Поділитися: