Співпрацю громад в рамках втілення спільної проєктної діяльності і не тільки обговорили на засіданні комісії

21.12.2022

Засідання постійної комісії з питань освіти, культури, спорту, соціального захисту, здоров’я, у справах сім’ї та молоді, регламенту та кадрової політики відбулося під головуванням Мирослава Максимюка.

Члени комісії обговорили чотирнадцять питань порядку денного.

Зокрема, йшлося про підтримку у наступному році місцевих програм, які фінансуються з бюджету громади і стосуються питань соціального захисту населення, первинної та вторинної ланок медичної допомоги, висвітлення діяльності міської ради та її виконавчих органів у засобах масової інформації та інше.

Розглянули члени комісії також прогнозовані показники видатків та надходжень бюджету громади на новий 2023 рік.

Йшлося на комісії і про співпрацю Рожищенської, Доросинівської та Копачівської громад в рамках втілення спільної проєктної діяльності в царині освіти, спорту та мистецтва.

Детально зупинилися члени комісії на питанні надання фінансової автономії комунальному закладу загальної середньої освіти «Рожищенський ліцей №1».

У питанні "Різне" заслухали роз'яснення керівниці КЗ "Центр культурних послуг" Наталії Патійчук про законодавчо прописані вимоги щодо подання працівника культури на звання "заслужений працівник культури" та представників вулиці Корольова щодо пропозицій її перейменування.

По завершенні обговорення всіх питань порядку денного були прийняті відповідні рекомендації.

Поділитися: