Срібному призерові команди Рожищенської громади вручили нагороди

07.12.2022

Олег Бойко з Дубища знає напевне: для людини з обмеженими фізичними можливостями нові знайомства та спілкування з цікавими людьми - це ковток свіжого повітря. Тому участь у різноманітних спортивних фестивалях та інших розвиваючих заходах завжди сприймав схвально.

За чотири десятки літ після отримання травми, чоловік постійно займається різноманітними спортивними вправами задля реабілітації та підтримання відповідної фізичної форми.

Раніше, коли проживав у Львові, мав багаторазовий досвід участі у різноманітних змаганнях серед візочників.

Цьогоріч Олег Бойко вперше представляв у складі команди Рожищенську громаду на VII фізкультурно-оздоровчому фестивалі «На крилах віри» серед осіб з інвалідністю.

Зібравши в кулак надзвичайну силу волі, віру у власні сили і бажання до здорового суперництва, зумів вибороти срібні призові місця у двох видах змагань - вибивання кеглів та боча.

Перемоги присвятив основним натхненникам свого життя - двом синочкам і донечці та дружині Ірині.

Голова Рожищенської міської ради Вячеслав Поліщук завітав до Олега Бойка, аби вручити йому заслужені нагороди.

Під час спілкування Вячеслав Поліщук обговорив з Олегом Бойком проблеми щоденного життя візочників та можливість на перспективу організації певних реабілітаційних заходів для людей цієї вразливої категорії безпосередньо у громаді.

Поділитися: