Старша інспекторка перевірила дотримання правил благоустрою в Рожищі. ФОТО

07.09.2021
Старша інспекторка перевірила дотримання правил благоустрою в Рожищі. ФОТО

На вулицях Тичини, Шведа, Толстого та Виговського старша інспекторка Вікторія Ващук провела рейди щодо виявлення порушників правил благоустрою у місті.

На вулицях перевірили утримання в належному стані прибудинкових територій, територій прилеглих до прибудинкових та провели роз’яснювальну роботу з господарями обійсть.

На власників 15 приватних садиб інспекторка склала приписи щодо порушення п. 2.5.4.1 Правил благоустрою міста Рожище за неналежне утримання закріплених за ними в установленому порядку території.

У приписі в 10-денний термін рекомендують усунути правопорушення в добровільному порядку, якщо ж припис не виконується, складається протокол про штраф.

«Просимо рожищан, яких не застали вдома, але біля їхніх прилеглих територіях є розкидані будматеріали, пісок, гравій, дрова та гілля дерев після обрізки, прибрати територію, аби уникнути відповідальності за порушення Правил благоустрою міста Рожище. Зауважу, що підвищені вимоги до дотримання Правил благоустрою не мають нікого засмучувати чи лякати, вони несуть лише просвітницьке та профілактичне значення», – пояснила старша інспекторка Вікторія Ващук.

Читайте також: У Рожищенській громаді почала працювати старша інспекторка з благоустрою

Якщо ви не маєте змоги самостійно вивезти будівельне чи побутове сміття, можете скористатися платними послугами Комунального підприємства «Дільниця благоустрою Рожищенської міської ради». Телефонуйте з понеділка по п'ятницю з 08:00 до 17:00 за номером 050-131-42-14.

Наступний рейд відбудеться 9 вересня на вулиці Гранична.

Пам’ятайте, що згідно Правил благоустрою міста Рожище, утримання в належному стані території покладено на власника території або особу, за якою ця територія закріплена, відповідно до умов договору з балансоутримувачем.

Поділитися: