Свято дитинства пройшло на ура

03.06.2023

"KINDER FEST SAFARI" - таку назву мав цьогоріч благодійний захід з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, організований КЗПО "Будинок дитячої творчості".

Паркова зона просто "дихала" життям, випромінювала тепло, іскрилася радістю, і все це - від щирих дитячих посмішок.

Війна вкрала у дітей безтурботне дитинство, змусила усвідомити недитячі поняття про втрату життя, небезпеку обстрілів, але не позбавила твердої віри у мирне завтра, за яке борються наші захисники. Тому захід почали з вшанування пам'яті усіх полеглих у російсько-українській війні.

А далі у виконанні вихованців БДТ звучали патріотичні композиції, головним лейтмотивом яких було ствердне бажання дітей жити у мирній і вільній Україні.

Привітати малечу з Міжнародним днем захисту дітей прийшли Рожищенський міський голова Вячеслав Поліщук та депутатка Волинської обласної ради Оксана Філіпчук, побажавши усім незабутніх вражень від свята, організованого справжніми професіоналами своєї справи.

Одні за одними виходили на сцену юні артисти і тішили присутніх своїми талантами.

Водночас на інших локаціях теж вирувало життя. На станції "Каляка маляка" кожен міг спробувати себе у мистецтві володіння пензлем чи олівцем, проводилися різноманітні майстер-класи, де можна було власноруч виготовити патріотичний сувенір, чимало бажаючих було прикрасити своє тіло аквагримом.

А скільки дітвори зібрав будиночок з солодкою ватою!

Азарту та радості додала дітям музична руханка, інші цікаві та рухливі ігри. Здається, не сумував ніхто і кожен знайшов собі справу до душі.

А на знак вдячності за можливість провести цікаве та змістовне свято дитинства дорослі та діти донатили на ЗСУ.

Поділитися: