Тривають навчання для членів добровільної пожежної охорони Рожищенської громади

18.01.2023

На базі 3-ої Державної пожежно-рятувальної частини 1 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Волинській області з 11 по 19 січня проходять практичні заняття для вогнеборців місцевої (добровільної) пожежної охорони з метою здобуття професійних навичок щодо запобігання виникненню пожеж та організації їх гасіння.

Цей захід проводиться Фондом міжнародної солідарності в рамках Грантового проєкту "Цивільний захист з добровільними пожежними командами для громад-партнерок Проєкту USAID "ГОВЕРЛА" та став можливим завдяки Агенству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID "ГОВЕРЛА".

Члени добровільної пожежної охорони отримані теоретичні знання навчаються застосовувати на практиці. Зокрема, програма цих практичних занять охоплює широкий спектр засвоєння професійних навичок рятувальників, починаючи від одягання спеціального одягу та спорядження, оволодіння способами роботи з механізованим та немеханізованим рятувальним інструментом, підготовки та повного розгортання пожежно-рятувального автомобіля до основних правил проведення рятувальних робіт та принципів надання домедичної допомоги.

Поділитися: