У громаді відзначили День матері

15.05.2023

14 травня в рамках культурно-мистецького проєкту "Непереможна весна" відбувся благодійний захід "За все, що маю, - дякую тобі!", присвячений Дню матері та Дню сім'ї. Захід проходив у КЗ «Центр культурних послуг» Рожищенської міської ради.

Розпочався захід благодійним ярмарком смаколиків, власноруч виготовлених працівниками КЗ "Центр культурних послуг" та Комунальний заклад "Публічна бібліотека" Рожищенської міської ради, долучилися до доброї справи задля допомоги військовим і бібліотекарі сільських бібліотек-філій та активні юні читачі дитячої бібліотеки-філії.

Асортимент благодійного ярмарку вражав не просто вишуканістю та різноманітністю тістечок та солодкої продукції, а винахідливістю її представлення покупцеві. Традиційні українські пироги «Слава Україні!», рогалики «Смерть москаля», рулет «Наша сила», смаколики Степана Бандери, сніданок Залужного – все виглядало настільки смачно та оригінально, що спробувати хотілося кожен кондитерський виріб. Господині вклали у свої вироби не тільки працю, уміння, а й душу.

Другим етапом заходу "За все, що маю, - дякую тобі!" стала концертна програма, присвячена українській берегині – Матері.

З Днем матері та Днем сім’ї учасників заходу привітав Рожищенський міський голова Вячеслав Поліщук, побажавши міцного здоров'я, миру, поваги та розуміння від дітей, довгих років життя.

Особливі слова вдячності в цей день линули на адресу матерів та дружин наших загиблих Героїв-земляків, які стали головними гостями благодійного заходу. Як прояв шани і поваги, з нагоди свята очільник громади вручив жінкам букети весняних квітів.

Мистецька програма, підготовлена працівниками Центру культурних послуг, вихованцями та викладачами Рожищенської дитячої музичної школи та керівниками, мамами і вихованцями Рожищенського будинку дитячої творчості розбурхала серце та душу не одного глядача, бо була емоційно насиченою та змістовною.

Загалом під час ярмарку та концерту вдалося зібрати близько 25 тисяч гривень на підтримку Збройних сил України.

Поділитися: