У музичній школі відбувся благодійний вечір на підтримку ЗСУ

13.03.2024

У день 210-ої річниці з дня народження Тараса Шевченка в Рожищенській музичній школі відбувся благодійний вечір на підтримку Збройних сил України, ініційований психологинею Катериною Магнета та дирекцією закладу.

Родзинкою заходу стали літературні читання «Поезія Т.Г.Шевченка в різні періоди життя». Неперевершено, щиро і дуже хвилююче звучала поезія Кобзаря з вуст відомої телеведучої і журналістки Світлани Рижук. Емоційності озвучуваним творам додавав музичний супровід від колишньої вихованки школи, нині студентки Луцького педагогічного коледжу Анастасії Поліщук.

Зачарували учасників заходу і інструментальні твори у виконанні дитячого ансамблю скрипалів «Музичні примхи» (концертмейстер учениця школи Анастасія Сіжук, керівниці Катерина Соловйова та Лариса Стаднік), дуетів – гітаристів у складі викладачки Світлани Семенюк та учня Івана Данильченка, піаністів у складі викладачки Ірини Дацюк та учня Михайла Войтичука. Ніжно та лірично прозвучала п’єса «Тій, що подарувала життя», яку на скрипці виконала учениця Дарина Кравець (викладачка Катерина Соловйова, акомпанувала на фортепіано учениця школи Анастасія Сіжук (клас викладачки Лариси Стаднік)).

Психологиня Катерина Магнета провела медитацію з тибетськими чашами.

Доповненням літературно-музичного вечора став аукціон, головним лотом якого стали збірки поезій Тараса Шевченка, а також інші, надані благодійниками речі.

Під час благодійного вечора вдалося зібрати 9700 гривень, які передали бійцям 2 ОСБ 68 Єгерської бригади на придбання генератора та старлінка.

Поділитися: