У Рожищенській громаді організували тренінг для членів Ради ВПО

27.02.2024

Благодійний фонд "Рокада" продовжує співпрацю з громадами щодо вивчення основ проєктного менеджменту, написання грантів, процедури отримання фінансування на реалізацію власних проєктів, а також відкриття власної справи.

Зважаючи на підвищення рівня активності у громадах Рад внутрішньо переміщених українців, Благодійний фонд «Рокада» організував проведення сесій стратегічного планування.

Саме такий захід провели у Рожищенській громаді.

Представники Фонду, члени місцевої Ради ВПО та інші зацікавлені учасники зустрічі спільно планували активності Ради на 2024-й рік; визначили ключових партнерів Ради; обговорили командні завдання та цілі.

Зокрема, уже зараз активісти Рожищенської громади працюють над такими стратегічними цілями:

Створити соціальне житло на базі гуртожитків, а це, відповідно, і підготування звернень, і юридичні консультації, і переговори щодо передачі.

Консультувати ВПО щодо працевлаштування. І вміння написати проєктну заявку для отримання гранту — один із важливих мастхевів.

Інформувати внутрішньо переміщених українців про заходи. У цьому контексті буде створена група в одному з месенджерів, яка залучатиме користувачів, а її адміністратори розповідатимуть про цікаві події, що відбудуться.

Проводити інтеграційні заходи із залученням профільних фахівців та організацією екскурсій.

Проєкт реалізується за підтримки Міжнародного фонду "Відродження"

Поділитися: