У Рожищенській громаді працюють експерти Проєкту USAID "ГОВЕРЛА"

14.08.2024

З дослідницькою експедицією "Розвиток громадської активності в громадах" у Рожищенської громаду завітали представники Проєкту USAID "ГОВЕРЛА".

Протягом п'яти днів спілкування експерти вивчатимуть досвід працівників Рожищенської міської ради щодо взаємодії з громадою, аби запропонувати дієві підходи до покращення взаємодії з мешканцями, які сприятимуть розвитку громадської активності.

На ознайомчій зустрічі Рожищенський міський голова Вячеслав Поліщук провів для гостей презентацію громади і висловив сподівання, що така нова форма роботи позитивно вплине на роботу міської ради, допоможе налагодити якіснішу комунікацію з жителями.

" Відкритість влади до людей - це один з головних чинників злагодженої роботи задля розвитку громади. Тож сподіваємося, що разом з експертами Проєкту нам вдасться напрацювати шляхи покращення процесу комунікації та взаємодії з жителями,- наголосив у розмові міський голова.

За два дні роботи представники Проєкту USAID "ГОВЕРЛА" поспілкувалися зі спеціалістами міської ради про наявні канали комунікації ОМС з громадою, дізналися історію співпраці громади з Проектом, відвідали засідання постійної комісії, зустрілися з активними групами громадян у Рудко-Козинському та Сокілському старостатах, відвідали дитячу бібліотеку-філію м.Рожище та стали учасниками рекорду України «Найбільш читаюча громада».

Дослідницька експедиція триває.

Поділитися:
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування