У Рожищенській громаді розкажуть з чого почати власну справу та де знайти стартовий капітал

25.08.2022

Хочете мати власну справу, але не маєте стартового капіталу і не знаєте з чого її почати? Тоді цей захід саме для вас!

26 серпня з 11:00 по 14:00 відбудеться тренінг «Економічне зростання регіону через стимулювання розвитку власної справи мешканців». Місце проведення – у приміщенні Рожищенської бібліотеки для дітей.

Тренер: Ольга Іванків – бізнес тренер, сертифікований міжнародний бухгалтер-практик (CAP), кандидат економічних наук. Спеціалізація: бізнес планування для малого та середнього бізнесу, оподаткування діяльності, управління фінансами для малого та середнього бізнесу, бухгалтерський облік неприбуткових організацій. Кваліфікація: 15 років досвіду бухгалтерського супроводу громадських організацій, 5 років досвіду проведення тренінгів щодо управління фінансами бізнесу, оподаткування підприємства та бізнес планування.

Під час тренінгу присутні ознайомляться з можливостями національного проєкту із розвитку підприємництва та експорту; дізнаються про те, як напрацювати фінансову та описову частини бізнес плану; закріплять отримані знання під час практичних завдань. До участі запрошуються переселенці, що нині мешкають у Рожищенській громаді, та її жителі.

Довідково

Навчання організовує Волинський Інститут Права в рамках проєкту «Соціальна інтеграція ВПО через розвиток громад у партнерських громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» у Волинській області», що став можливий завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цієї публікації не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

Поділитися: