У Рожищенському коледжі урочисто розпочали навчальний рік. ФОТО

01.09.2021
У Рожищенському коледжі урочисто розпочали навчальний рік. ФОТО

50 першокурсників поповнили лави студентів Рожищенського фахового коледжу Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького.

1 вересня на подвір’ї навчального закладу відбулася святкова лінійка до Дня знань.

Захід розпочався з Гімну України, хвилиною мовчання вшанували захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої країни.

Вихованці коледжу поклали квіти до меморіальних дошок колишніх випускників закладу Івана Ващені та В’ячеслава Іонова, життя яких обірвалося у 2014 році в зоні антитерористичної операції.

Слова вітань линули від гостей – міського голови Вячеслава Поліщука, начальника Рожищенського районного Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області Ігоря Барвінського, благочинного Рожищенської округи ПЦУ митрофорного протоієрея Василя Шняка.

«Сьогодні перед вами гостинно відчинилися двері коледжу, в просторих та затишних кабінетах якого ви черпатимете знання та впевнено крокуватимете до своєї мети. Шановні студенти, не лінуйтеся і не зупиняйтеся на досягнутому, розвивайте свої таланти, творчість, здібності. Виростайте професіоналами, якими варто пишатися. Успішного вам старту та легкого фінішу», – побажав студентам Вячеслав Поліщук.

Читайте також: Вітання міського голови з Днем знань

Після напутнього слова директор коледжу Олександр Давидюк вручив грамоти викладачам коледжу за сумлінну педагогічну працю, успіхи, досягнуті у вихованні студентів, та з нагоди Дня знань.

Також грамотами за відмінні успіхи у навчанні та зразкову поведінку нагородили кращих студентів.

З вітаннями та настановами до першокурсників звернулися їхні колеги-четвертокурсники. Вони попросили новоприбулих наполегливо й сумлінно вчитися, формувати в собі глибокі професійні якості, шанувати і примножувати славні традиції навчального закладу.

Благословив на легкий та успішний початок навчального року отець Василь. Опісля спільної молитви він окропив усіх присутніх свяченою водою.

По завершенні урочистої лінійки всі студенти у супроводі своїх кураторів пішли в аудиторії на перше заняття.

Поділитися: