У Рожищі День молоді відзначили по-спортивному

15.08.2022

Без пишних святкувань, але активно та допомагаючи армії – так у Рожищі мешканці громади святкували День молоді. Вперше це свято відзначали 12 серпня разом із європейським народом.

Спортивно-розважальний фестиваль проходив на базі Рожищенської ДЮСШ. Поспілкуватися, а заразом позмагатися у вправності гри в шашки, міні футболу, дартсу, волейболу та перетягуванні каната зібралася активна молодь з Рожищенської, Доросинівської та Копачівської громад.

Аби дощова погода не зіпсувала настрій для гравців та вболівальників співали патріотичних пісень працівники КЗ «Центр культурних послуг» Рожищенської міської ради.

За результатами загальних балів з усіх видів спорту команди громад зайняли такі місця у спортивно-розважальному Фестивалі серед молоді:

  • ІІІ місце – Копачівська ТГ;
  • ІІ місце – Рожищенська ТГ;
  • І місце – Доросинівська ТГ.

Особисті перемоги отримали такі спортсмени Рожищенської громади:

  • шашки 2 місце (категорія жінки) Світлана Клімчук та 2 місце (категорія чоловіки) Олександр Гречко;
  • дартс 2 місце (категорія жінки) Оксана Максимюк та 2 місце (категорія чоловіки) Тарас Юхим.

Командні перемоги спортсменів Рожищенської громади: футбол – перше місце, волейбол – перше місце та перетягування каната – другу місце.

Всі переможці отримали відзнаки та призи з рук Рожищенського міського голови Вячеслава Поліщука, а учасники – гарний настрій та задоволення від спілкування.

Можливість проведення цього заходу під спокійним небом забезпечили Збройні сили України за що їм низький уклін.

Варто зауважити, що цьогоріч день молоді проходить під хештегом #українськамолодьвражає. Тож можна з упевненістю сказати, що наша молодь вражає нас своєю завзятістю, фізичною підготовкою та готовністю боротися до кінця. Як і вся Україна.

Поділитися: