У Рожищі повторно проінспектували садиби, господарям яких вручили приписи. ФОТО

24.09.2021
У Рожищі повторно проінспектували садиби, господарям яких вручили приписи. ФОТО

Старша інспекторка з благоустрою Вікторія Ващук спільно з дільничним інспектором перевірили на вулицях Тичини, Шведа, Толстого та Виговського, як порушники правил благоустрою виконали вимоги приписів, які отримали понад 10 днів тому.

Нагадаємо, напередодні на власників 15 приватних садиб інспекторка склала приписи щодо порушення п. 2.5.4.1 Правил благоустрою міста Рожище за неналежне утримання закріплених за ними в установленому порядку території.

«В основному громадяни, яким були вручені приписи, з розумінням віднеслися до зауважень та усунули їх: прибирали розкидані будматеріали, пісок, гравій, дрова та гілля дерев після обрізки. Тому ні на кого не довелося складати протокол про штраф. Підвищені вимоги до дотримання Правил благоустрою не мають нікого засмучувати чи лякати, вони несуть лише просвітницьке та профілактичне значення», – наголосила старша інспекторка.

27 вересня Вікторія Ващук повторно проінспектує вулиці Чехова та Лугова. 28 вересня проведе рейд на вулиці Шевченка.

Якщо ви не маєте змоги самостійно вивезти будівельне чи побутове сміття, можете скористатися платними послугами Комунального підприємства «Дільниця благоустрою Рожищенської міської ради». Телефонуйте з понеділка по п'ятницю з 08:00 до 17:00 за номером 050-131-42-14.

До слова, перевірці підлягатимуть як прибудинкові території приватних будинків, так і території прилеглі до об’єктів наданих у користування фізичним та юридичним особам (території підприємств та установ).

Варто пам’ятати, що згідно правил благоустрою міста Рожище утримання в належному стані території покладено на власника території або особу, за якою ця територія закріплена відповідно до умов договору з балансоутримувачем.

Читайте також: У Рожищенській громаді почала працювати старша інспекторка з благоустрою

Старша інспекторка перевірила дотримання правил благоустрою в Рожищі. ФОТО

У Рожищі продавців попередили про штрафи за стихійну торгівлю. ФОТО

Поділитися: