У Рожищі відбувся благодійний концерт

06.02.2023

Організатори заходу - Наталія Петрук і Людмила Семера – зібрали на цей виступ однодумців, аби підтримати фінансово збір коштів на антидронову рушницю для 65 бригади, де служить рожищанин Дмитро Михальченко. Наш земляк та його побратими захищають Україну, кожного з нас і мужньо борються з ворогом, але їм вкрай необхідна сучасна зброя, зокрема антидроновий пристрій, який може зберегти не одне життя.

«Одні захищають нашу землю, а ми тут, в тилу, маємо допомагати нашим захисникам усім, чим можемо», - каже Наталія Петрук і дякує кожному, хто долучився до проведення благодійного заходу.

А небайдужих людей, які зголосилися допомогти, виявилося чимало, кожен з них хотів докласти свій посильний внесок у наближення перемоги: хтось демонстрував свої творчі здібності, хтось надав приміщення для проведення, хтось його прикрасив, а хтось напік смачних смаколиків.

Спільними зусиллями вдалося зібрати 17,5 тисячі гривень на антидронову рушницю. Кошти передали дружині бійця Тетяні Михальченко.

Той, хто з певних причин не зміг відвідати благодійний захід, може долучитися до збору коштів, перерахувавши свій внесок на рахунок картковий рахунок

5169 3600 2194 8769 (Тетяна Михальченко, дружина).

Разом – до Перемоги!

Поділитися: