У Рудні та Дубищі пройшов виїзний прийом громадян

20.09.2024

Черговий виїзний прийом очільник громади Вячеслав Поліщук провів у Рудні та Дубищі.

Жителів Рудні та Ольганівки, котрі прийшли на зустріч, турбували різні питання. Найперше, селяни були стурбовані звільненням діловода, адже вважають, що така людина на селі потрібна. Роз'яснюючи ситуацію, Вячеслав Поліщук наголосив, що ця посада нині вакантна.

Також присутні на зустрічі піднімали питання руйнування та необхідності ремонту доріг на Валер'янівку та Ольганівку, відсутності маршрутних рейсів у вихідні дні, медичного обслуговування, роботи пересувного поштового відділення, освітлення вулиць та інші.

Активні жителі Ольганівки виступили з пропозицією спільними силами оновити зупинку в селі, Вячеслав Поліщук підтримав таку ініціативу.

Дубищанам та жителям сусіднього Єлизаветина також болить питання ремонту дороги, нарікали місцеві жителі на відсутність аптечного кіоску, аби літні люди могли придбати ліки, висловили під час спілкування пропозицію про встановлення в селищі контейнерів для збору пет-пляшки. А ще дубищан турбує недотримання чистоти відпочиваючими у місцевій зоні відпочинку "Зелений гай", а також неприємний запах від нечистот, які вивозить орендар на поле навпроти обладнаного місця відпочинку.

Питання про можливість отримання допомоги сім'ям військовослужбовців на тверде паливо піднімали ті, чиї чоловіки нині стоять на захисті нашого спокою.

З усіх озвучених питань вичерпні відповіді надав учасникам зустрічі Вячеслав Поліщук та присутня під час виїзного прийому начальниця юридичного відділу Алла Солодуха.

Також Вячеслав Поліщук побував у місцевій бібліотеці та школі.

Поділитися:
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування