У школах громади завершився навчальний рік

31.05.2023

Сьогодні, 31 травня, у школах Рожищенської громади лунають «останні дзвоники». Завершується непростий навчальний рік, з сиренами та проведенням занять в укриттях. А ще це свято у нашій громаді – з сумом та скорботою, адже сьогодні повертається додому загиблий рожищанин Євген Куденьчук.

Дякуємо нашим захисникам, що в умовах воєнного стану мали можливість зібратися великими шкільними родинами та провести святкову лінійку. Адже це так важливо для випускників, які назавжди прощалися зі школою.

Цьогоріч у навчальних закладах громади здобули освіту 216 випускників одинадцятих класів (14 з них з золотими медалями та 4 – зі срібними) та 337 випускників дев’ятих класів (25 з них мають Свідоцтво з відзнакою).

Різнобарв’ям вишиванок розквітло сьогодні кожне шкільне подвір’я, бо нині це не просто одяг, це наш національний оберіг, вияв твердої віри в щасливе завтра нової України, гордість кожного свідомого українця.

Тож бажаємо випускникам успіхів у складанні іспитів та вступі до вищих навчальних закладів, здійснень мрій та легкої долі у вільній Україні. Бо ви є тим поколінням, яке має змінити нашу країну на краще.

Легких доріг вам, учорашні школярі!

Поділитися: