У Технічному фаховому коледжі ЛНТУ відкрили меморіальну дошку загиблому Віктору Шершню

08.12.2023

В День Збройних Сил України та святого Миколая у Технічному фаховому коледжі ЛНТУ вшанували пам'ять випускників коледжу, загиблих у російсько-український війні, та освятили меморіальну дошку пам'яті Героїв.

Серед портретів колишніх студентів-Героїв – портрет нашого земляка Віктора Шершня з Дубища, котрий з відзнакою закінчив заклад.

Священники відправили молебень за душі невинно загиблих Героїв, разом з присутніми хвилиною мовчання вшанували усіх українських земляків, які віддали життя за Батьківщину.

Батькам загиблих, які були присутні на заході, зокрема і Катерині Шершень, зі словами безмежної шани вручили Подяки за гідне виховання синів-патріотів.

Нагадаємо, житель Дубища, 25-річний вогнеметник 24-ої механізованої бригади імені Короля Данила Віктор Шершень загинув під час виконання бойового завдання 20 травня 2022 рокув районі населеного пункту Комишуваха на Луганщині.

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі солдат Віктор Шершень нагороджений орденом «За мужність» III ступеня посмертно (Указ Президента України №8/2023 «Про відзначення державними нагородами України»).

Поділитися: