Участь команди Рожищенської громади в проєкті «Творимо молодіжну політику в громаді разом з молоддю» триває

22.05.2023

Рожищенська громада увійшла в число одинадцяти громад зі всієї України, відібраних до участі в проєкті «Творимо молодіжну політику в громаді разом з молоддю», що впроваджується в межах програми «Мріємо та діємо» за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Cуть проєкту - залучити молоде покоління до створення молодіжних цільових програм, заснованих на аналізі запитів і потреб молоді.

Представники Молодіжної ради та місцевого самоврядування пройшли спеціальні п’ятиденні навчання у місті Тернопіль, де обговорювали, чим Молодіжна рада відрізняється від інших молодіжних об'єднань, навчалися правильно використовувати інструменти аналізу потреб молодих людей для формування молодіжної політики в громаді, визначали основні індикатори молодіжної політики та рівень їх розвитку, дізнавалися про європейські стандарти молодіжної політики, а ще – ділилися досвідом роботи та найуспішнішими проєктами, реалізованими за час існування Молодіжної ради.

За словами голови Молодіжної ради нашої громади Максима Кучмука, навчання було досить продуктивне, адже багато аналізували та оцінювали свою діяльність, в результаті роботи також отримали багато інструментів оцінки та розвитку, кейси від інших молодіжних рад.

Одним словом, здобули багато напрацювань, які сприятимуть позитивним змінам у формуванні та реалізації молодіжної політики у Рожищенській громаді.

Участь в проєкті триває.

Поділитися: