Унікальний результат успішності продемонструвала при складанні НМТ рожищанка Катерина Фіщук

29.06.2023

Під час складання Національного мультипредметного тесту випускниця Рожищенського ліцею 4 Катерина Фіщук отримала найвищий бал з трьох предметів! Це не просто успіх, це унікальний результат успішності.

Катерина стала першою в історії навчального закладу випускницею, яка показала не просто високі результати навчання, а здобула максимально можливу кількість балів - по 200 з кожного предмета - української мови, математики та біології при складанні НМТ.

Здобуті Катериною Фіщук максимально можливі результати НМТ доводять, що ні пандемія, ні війна, ні тривоги та заняття в укриттях, ні онлайн навчання не є перешкодою для того, хто прагне здобути знання.

Саме наполегливість та старанність протягом усього шкільного навчання допомогли Катерині здобути такі високі результати НМТ, стверджують вчителі-предметники та вже колишні наставниці випускниці Людмила Зелінська, Марія Демчук та Марія Матвійчук. Педагоги гордяться своєю випускницею, бо ж у її досягненнях є й результат їх щоденної вчительської праці.

Сьогодні для Катерини уже не актуальне питання, чи вдасться їй вступити у вищий навчальний заклад, сьогодні вона міркує, який виш для себе обрати.

Поділитися: