В останню дорогу провели захисника України Сергія Іванова

06.07.2023

Війна забирає життя Героїв не тільки на полі бою. Так можна сказати про рожищанина Сергія Іванова, з яким прощалася громада у четвер, 6 липня.

Сергій Вікторович Іванов, 1976 року народження, помер у лікувальному закладі 5 липня 2023 року.

Сергій Іванов був щирим українцем, тому за першим покликом ставав на захист рідної землі. Він не ховався, не шукав причин уникнути служби, бо був справжнім чоловіком.

Пройшов АТО, серед перших взявся за зброю після повномасштабного вторгнення ворога на українську землю.

Герой пройшов чимало "гарячих" точок у складі вояків 14- ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого. Ніколи не ховався за спинами товаришів, мужньо і самовіддано боровся за Україну. Саме у запеклому протистоянні з ворогом дістав дві контузії, був важко поранений, мав у тілі багато осколків.

Довгий час чоловік лікувався, намагався відновити здоров'я, але наслідки поранень дали про себе знати і життя захисника України обірвалося.

- Сергій Іванов був побратимом мого Сашка. Зі слів чоловіка знаю, що був сміливим та надійним вояком. Ми спілкувалися і після загибелі чоловіка. Сергій був дуже хорошою людиною, завжди цікавився, як там наші діти, ніколи не був байдужим. Війна забирає у нас найкращих, - говорить удова загиблого Олександра Новосада Олена.

Попрощатися та віддати останню шану Героєві прийшло багато однокласників та друзів Сергія Іванова. І усі ділилися лише хорошими згадками про покійного.

Під звуки військового оркестру молодого чоловіка провадили в його останню земну дорогу. У невимовному горі матір Героя, дружина, син - вони втратили свою опору та підтримку, війна забрала у них найдорожче.

Під звуки військових пострілів рідна земля назавжди прийняла тіло Героя у свої холодні обійми.

Війна розбила ще одну сім'ю, позбавила годувальника, назавжди залишила незагойну рану на серці. І скільки ще осиротить дітей ця війна, ніхто не знає. Але ми мусимо вистояти, заради пам'яті про тих, хто вже поповнив Небесне військо Героїв.

Вічна пам'ять і шана захиснику України Сергієві Іванову! Щирі співчуття осиротілій родині.

Поділитися: