В останню дорогу провели захисника України Володимира Сіліка

13.07.2023

Війна невпинно веде свій кривавий лік, у боротьбі за незалежність України гинуть найкращі її сини.

"На щиті" назавжди повернувся на батьківську землю захисник України Володимир Іванович Сілік,1983 р.н.

Солдат ЗСУ загинув при виконанні бойового завдання в районі населеного пункту Ямпіль Донецької області 6 липня 2023 року.

У рідному селі малі та дорослі зустрічали тіло Героя навколішки, а дорогу, якою йшла траурна процесія, встелили квітами. Так востаннє намагалися віддати шану воїну, який віддав за кожного з нас найдорожче - своє життя.

Про Володимира Сіліка, котрий зростав у дружній багатодітній родині, односельці згадують як про добродушну та відкриту людину. А ще - мужнього воїна. Бо ще на початку війни, у березні, став на захист рідної землі від російського агресора.

Відспівали Героя священники Православної Церкви України у місцевому храмі Святого Духа. А далі велелюдною процесією рушили до місця останнього спочинку Героя.

Здавалося, від тужливих звуків військового оркестру та ридань рідних здригалося напоєне літнім теплом повітря. Над селом ніби нависла чорна хмара горя та смутку. І скільки біди та смертей принесе ще ця війна ніхто не скаже. Але вона осиротила ще двох малолітніх дітей - дочку та сина Володимира Сіліка.

Саме вони прийняли з рук військового український стяг - символ держави, яку до останнього подиху вірно захищав їх батько.

Віднині Володимир Сілік - воїн Небесного Легіону, а його ім'я назавжди вписано в новітню історію боротьби за волю та вільний розвиток України.

Слава та вічна пам'ять полеглим Героям!

Поділитися: