Валентинка для солдата - тренд цьогорічного Дня закоханих

14.02.2023

У День закоханих зазвичай валентинки дарують тим, хто є для людини найдорожчим, кому завдячуємо щирими почуттями за щасливі моменти у цьому житті.

Сьогодні для українців найбільше щастя - мир та спокій на рідній землі. Тому напередодні свята набула популярності акція «Валентинка для солдата».

"Жовто-блакитне серце у грудях моїх б'ється, жовто-блакитне серце ніколи не здається" - таку назву мав майстер-клас з виготовлення валентинок для наших захисників у клубі села Козин. Натхненно та з великою відповідальністю віднеслися до роботи діти, вкладаючи у короткі написи на валентинках всю свою дитячу щирість та безпосередність.

Обереги у вигляді сердечок виготовляли для захисників і читачі сільських бібліотек у Дубищі та Літогощі, інших клубних та бібліотечних закладах громади.

Діти виготовляли різноманітні валентинки, прикрашаючи їх цікавими візерунками. Кожний творчий витвір мав стати особливим, адже створювався як дарунок із простими, теплими словами, побажаннями для військових, які захищають Україну від російського загарбника, оберігають наш спокій та сон.

А у бібліотеці села Пожарки сердечками прикрасили першу партію окопних свічок, які виготовили школярі та незабаром відправлять нашим захисникам.

У валентинки, зроблені своїми руками, діти вкладали передусім свою любов. Тому вони стануть воякам не лише оберегами, а й будуть тими маленькими істориками, які повсякчас зігріватимуть їх мужні серця.

Поділитися: