Відбулася творча зустріч з відомим журналістом та письменником Євгеном Хотимчуком

02.07.2024

У бібліотеці-філії для дітей м. Рожища відбулася цікава та змістовна зустріч залюблених у мистецтво слова жителів громади з відомим земляком, Заслуженим журналістом України, письменником Євгеном Хотимчуком.

До читачів Євген Хотимчук завітав з презентацією нещодавно виданої книги під назвою "Недоспівана пісня".

Невимушеним та щирим було спілкування митця слова з аудиторією, адже серед учасників заходу були ті, хто колись сидів з відомим волинським письменником за однією партою, з ким зводило його життя на професійній ниві, хто захоплюється його творами.

За словами присутніх на зустрічі бібліотекарів, книги Євгена Хотимчука з задоволенням читають жителі громади і старшого, і молодшого поколінь.

А секрет такої популярності творів, напевне, криється у тому, що усі вони, як стверджує Євген Хотимчук, на 95 відсотків написані з життя. І ця життєва канва, художньо опрацьована автором, вабить до себе читача.

Євген Хотимчук розповів про задум написання книги "Недоспівана пісня", про реальних людей, які стали прототипами головних героїв, про глибоке і чуттєве, що зачіпає кожного, хто бере до рук твори волинського автора.

Після запитань та обговорень присутні перейшли до автограф-сесії.

Євген Хотимчук подарував у кожну бібліотеку громади свою книгу з автографом. Дві книги у подарунок з афтографом письменника отримав і міський голова Вячеслав Поліщук.

Зустріч з читачами відбувалася у день, коли в громаді оголосили про старт встановлення рекорду України "Найбільш читаюча громада".

За словами працівників бібліотечної сфери, подаровані твори Євгена Хотимчука будуть дуже доречними для встановлення читацького рекорду, адже люди з радістю читають книги волинського автора.

Поділитися: