Відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Рожищенської міської ради

08.09.2021
Відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Рожищенської міської ради

Члени виконавчого комітету на позачерговому засіданні, що пройшло під головуванням міського голови Вячеслава Поліщука, заслухали та обговорили питання порядку денного, що стосувалися як різних сфер життєдіяльності громади, так і окремих її жителів.

Присутні ознайомилися з прогнозом бюджету Рожищенської територіальної громади на 2022-2024 роки та схвалили його.

Начальник гуманітарного відділу Ігор Кузава доповів про підготовку закладів освіти до нового 2021-2022 навчального року: що вже вдалося зробити і які першочергові проблемні питання потребують якнайшвидшого вирішення. Також Ігор Борисович озвучив перелік платних послуг, які надаються закладами культури Рожищенської територіальної громади. Після обговорення члени виконавчого комітеті затвердили вартість послуг.

Директор комунального закладу «Рожищенська дитячо-юнацька спортивна школа» Сергій Приходько розповів про доцільність у відкритті відділення з важкої атлетики та аргументував, чому варто закрити відділення з тенісу настільного.

На засіданні відбувся попередній розгляд Програми «Фінансової підтримки в наданні послуг з медичних оглядів призовників, допризовників та військовозобов’язаних, що надаються комунальним підприємством «Рожищенська багатопрофільна лікарня» Рожищенської міської ради на 2021 рік.

Три питання порядку денного стосувалися надання в тимчасове користування житлової кімнати в гуртожитку, надання дозволу на укладення договору дарування частини житлового будинку, право користування яким мають малолітні діти, надання дозволу посвідчення договору про визначення часток в квартирі, яка в спільній сумісній власності належить неповнолітньому.

Члени виконавчого комітету погодили режим роботи двох закладів торгівлі, надали дозвіл на видалення зелених насаджень на території громади, підтримали присвоєння адресних номерів нежитловому і житловим приміщенням.

За результатами розгляду питань порядку денного були винесені виважені та обґрунтовані рішення, взяті на контроль до їх повного виконання.

Поділитися: