Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Рожищенської міської ради

24.11.2023

Члени виконкому розглянули дев'ятнадцять питань порядку денного.

В ході засідання схвалено зміни до ряду місцевих програм, які потребують фінансової підтримки з бюджету громади.

Зокрема, зміни до Програми розвитку систем теплопостачання Підприємства житлово-комунального господарства Рожищенської міської ради передбачали збільшення фінансового ресурсу на 100 тисяч гривень для придбання перетворювача частоти для потреб центральної котельні міста, що дасть змогу заощадити витрати електроенергії та сприятиме покращенню якості послуг.

Також члени виконавчого комітету підтримали збільшення кошторису Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Рожищенської міської ради на 2023 рік на 163 402 гривні, з яких 60 тисяч передбачено на ремонт трансформаторної підстанції водозабору, 48 402 грн – на оплату боргу по сплаті ПДФО та 55 тисяч - на придбання спецодягу.

За Програмою підтримки та розвитку первинної медичної допомоги на території Рожищенської громади на 2023 рік ухвалили виділити з місцевого бюджету 120 тисяч гривень на ремонт автомобіля швидкої допомоги.

На засіданні також були розглянуті та прийняті рішення щодо правового і соціального захисту дітей, повнолітніх недієздатних осіб та осіб похилого віку, які за станом здоров’я не можуть самостійно себе обслуговувати та потребують стороннього догляду.

Також член виконкому, заступник начальника ВПД №1 м. Рожище Луцького РУП ГУНП у Волинській області Сергій Воробйов від імені командира зведеного батальйону «Захід» полковника поліції Сергія Козака висловив слова вдячності Рожищенському міському голові Вячеславу Поліщуку та заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Сергію Лясковському, а в їх особі усьому колективу міської ради, за активну громадянську позицію та вагомий внесок у стримання збройної агресії росії та передав Подяки від захисників України.

Поділитися: