Відбулося засідання бюджетної комісії

19.12.2022

У ході підготовки до 28-ої сесії Рожищенської міської ради відбулося засідання постійної комісії з питань планування, бюджету та фінансів, соціально-економічного розвитку та інвестицій під головуванням Володимира Безверхого.

І хоч, зважаючи на тривогу, працювати довелося в укритті, та члени комісії розглянули усі двадцять п'ять питань порядку денного.

Спочатку обговорили внесення змін до Комплексної програми соціального захисту населення Рожищенської територіальної громади на 2022 рік та рішення Рожищенської міської ради від 24 грудня 2021 року №15/20 "Про бюджет Рожищенської територіальної громади на 2022 рік".

Пізніше дискутували щодо підтримання у 2023 році ряду місцевих програм, які фінансуються з бюджету громади. Вони, зокрема, стосуються підтримки житло-комунального господарства, первинної та вторинної ланок медичної допомоги, збереження майна комунальної власності, охорони довколишнього природного середовища, благоустрою та інше.

Детально зупинилися члени комісії і на прогнозованих показниках дохідної та видаткової частин розробленого бюджету громади на майбутній 2023 рік.

Заслухали та висловилися члени комісії щодо питаннь про затвердження фінансових планів КНП "Рожищенський центр первинної медико-санітарної допомоги" та КП "Рожищенська багатопрофільна лікарня" на 2023 рік та затвердження розпоряджень міського голови, прийнятих в міжсесійний період.

З усіх питань порядку денного були прийняті відповідні рекомендації.

Поділитися: