Відбулося засідання "бюджетної" комісії

20.09.2024

У ході підготовки до 47-ї чергової сесії Рожищенської міської ради відбулося засідання постійної комісії з питань планування, бюджету та фінансів, соціально-економічного розвитку, інвестицій під головуванням Володимира Безверхого.

Члени комісії заслухали та підтримали винесення на розгляд сесії звіти щодо виконання фінансових планів комунального некомерційного підприємства «Рожищенський центр первинної медико-санітарної допомоги» та КНП "Рожищенська багатопрофільна лікарня" Рожищенської міської ради за I півріччя 2024 року.

Також на комісії затвердили Програму підтримки та збереження об’єктів і майна комунальної власності Рожищенської територіальної громади на 2024 рік та Програму фінансової підтримки комунальних підприємств Рожищенської міської ради на 2024 рік, внесли зміни до ряду інших місцевих програм, які фінансуються з бюджету громади.

Підтримали депутати виділення 3 390 696 грн як співфінансування для реалізації спільного транскордонного проєкту в сфері реабілітації у рамках Програми Interreg NEXT Польща-Україна 2021-2027.

Під час розгляду листів та звернень члени комісії погодили виділення 240 633 грн на проведення ремонтних робіт з водовідведення та підшиву даху приміщення Рожищенської дитячої бібліотеки, 150 тисяч гривень на продукти харчування для КЗЗСО «Рожищенський ліцей №1», 70 тис. грн для поточного ремонту димохідної труби у КЗДО с. Рудка-Козинська, 20 тисяч грн для придбання телевізора у Пожарківську гімназію та інші.

Члени комісії підтримали виділення 200 тисяч грн на підтримку однієї з військових частин.

Ряд звернень депутати не задовольнили у зв'язку з обмеженим фінансовим ресурсом громади.

Також члени комісії підтримали винесення на розгляд сесії проєкту рішень про внесення змін до рішення Рожищенської міської ради від 22 грудня 2023 року № 39/22 «Про бюджет Рожищенської міської територіальної громади на 2024 рік» та про затвердження розпоряджень міського голови, прийнятих в міжсесійний період.

Поділитися:
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування