Відбулося засідання бюджетної комісії

07.03.2023

Засідання постійної комісії з питань планування, бюджету та фінансів, соціально-економічного розвитку, інвестицій пройшло під головуванням Володимира Безверхого.

На обговорення було винесено шістнадцять питань порядку денного.

Члени комісії заслухали та обговорили звіт міського голови про діяльність виконавчих органів Рожищенської міської ради за 2022 рік.

Активно дискутували присутні щодо фінансового звіту гуманітарного відділу Рожищенської міської ради за 2022 рік.

Про минулорічне виконання фінансових планів комунальними підприємствами інформували директорка КНП «Рожищенський центр первинної медико-санітарної допомоги» Леся Басалик та директор комунального підприємства «Рожищенська багатопрофільна лікарня» Віктор Редзій.

Підтримали присутні на комісії депутати внесення змін до Комплексної програми соціального захисту населення Рожищенської територіальної громади на 2023 рік, Місцевої програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2021-2025 роки та Програми профілактики правопорушень та злочинів в Рожищенській територіальній громаді на 2021-2025 роки.

Одноголосно проголосували і за затвердження Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Рожищенської міської ради на 2023 рік.

На даний час в громаді гостро постало питання забезпечення підвозу школярів до навчальних закладів. Це пов’язано з тим, що, зважаючи на потреби воєнного часу, три шкільні автобуси вилучили. Тож члени комісії обговорили можливість виділення коштів на придбання транспортного засобу.

Вкотре депутати повернулися до обговорення питання щодо дофінансування дефіциту освітньої субвенції з місцевого бюджету, але до консенсусу не дійшли.

На депутатське звернення Світлани Ухачевич про роботи з благоустрою, проведені у населених пунктах громади у 2022 році, інформували членів комісії начальник КП "Дільниця благоустрою Рожищенської міської ради" Юрій Міщук та старости старостинських округів.

Також на комісії розглянули питання затвердження розпоряджень міського голови, прийнятих в міжсесійний період.

З усіх питань порядку денного були прийняті відповідні рішення.

Поділитися: