Відбулося засідання бюджетної комісії

25.05.2023

На засіданні постійної комісії з питань планування, бюджету та фінансів,

соціально-економічного розвитку, інвестицій під головуванням Володимира Безверхого розглянули двадцять одне питання порядку денного.

Про підсумки виконання бюджету Рожищенської територіальної громадиз за І квартал 2023 року інформувала начальник фінансового відділу Рожищенської міської ради Ірина Попова. Зокрема, вона озвучила такі основні цифри. Дохідна частина загального фонду бюджету громади по власних надходженнях та прирівняних до них платежах виконана на 124, 14 відсотка, а дохідна частина загального фонду в цілому з врахуванням міжбюджетних трансфертів виконана на 109, 97 відсотка.

Також на 103, 51 відсотка виконана в цілому дохідна частина спеціального фонду.

Видаткова частина міського бюджету по загальному фонду за I квартал 2023 року виконана на 81,69 відсотка, освоєно 58336,8 тис. гривень. По видатковій частині спеціального фонду міського бюджету за І квартал 2023 року освоєно 6337,6 тис. грн..

Обговорили та підтримали депутати внесення змін до ряду Програм, які фінансуються з місцевого бюджету. Зокрема, до Програми «Благоустрій Рожищенської територіальної громади» на 2023 рік, Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Рожищенської міської ради на 2023 рік Місцевої програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2021 – 2025 роки та Програми підтримки та розвитку вторинної медичної допомоги на території Рожищенської територіальної громади на 2023 рік. А також проголосували за затвердження Порядку розроблення, виконання, моніторингу місцевих програм та звітності про їх виконання у Рожищенській територіальній громаді.

Заслухали та рекомендували обранці громади до розгляду на черговій сесії звіти керівників щодо виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Рожищенський центр первинної медико-санітарної допомоги» та комунального підприємства «Рожищенська багатопрофільна лікарня» Рожищенської міської ради за І квартал 2023 року.

Старости старостинських округів доповідали про проведену роботу у минулому році та виконання покладених на них обов’язків.

У форматі запитання-відповідь члени комісії обговорили звіти та рекомендували на розгляд сесії.

Загалом робота комісії була конструктивною та результативною

Поділитися: