Відбулося засідання гуманітарної комісії

03.03.2023

У Рожищенській міській раді відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, культури, спорту, соціального захисту, здоров’я, у справах сім’ї та молоді, регламенту та кадрової політики під головуванням Мирослава Максимюка.

Порядок денний включав вісім питань до обговорення.

Члени комісії заслухали звіт Рожищенського міського голови Вячеслава Поліщука про роботу виконавчих органів влади у минулому 2022 році.

Пізніше обговорили та підтримали клопотання голови депутатської фракції «Європейська Солідарність» Інни Гайворонської щодо включення в порядок денний сесії міської ради питання про звернення депутатів до Президента України, Верховної Ради України щодо повернення скасованих доплат військовим.

Далі йшлося про перейменування вулиць. Зокрема, про винесення на сесію питання щодо зміни назви вулиці та провулка Жуковського після процедури громадського обговорення. А також розглянули депутатські звернення Віталія Ковальчука щодо перейменування вулиці Набережна в селі Носачевичі на вулицю загиблого Святослава Симінського та Валерія Куденчука про перейменування вулиці 17 вересня в селі Крижівка на вулицю загиблого Олександра Євстурова, клопотання старости Сокільського старостинського округу Олександра Сасовського щодо перейменування вулиці 8-го Березня в с. Сокіл на вулицю Лютиця та підтримали винесення на громадське обговорення цих питань.

Поділитися: