Відбулося засідання «гуманітарної» комісії

24.09.2024

В ході підготовки до 47-ї чергової сесії Рожищенської міської ради відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, культури, спорту, соціального захисту, здоров’я, у справах сім’ї та молоді, регламенту та кадрової політики під головуванням Мирослава Максимюка.

Порядок денний засідання постійної комісії включав вісім питань.

Після тривалого обговорення питання про стан закладів культури та раціональне використання об’єктів комунальної власності закладів культури члени комісії підтримали винесення на розгляд сесії проєкту рішення щодо впровадження заходів з реорганізації закладів культури у Рожищенській громаді.

Також депутати обговорили стан підготовки закладів освіти громади до осінньо-зимового періоду, наявні проблеми у закладах освіти та можливі шляхи їх вирішення.

Про роботу КЗ «Рожищенська дитячо-юнацька спортивна школа» Рожищенської міської ради інформував членів комісії керівник закладу Сергій Приходько, наголосивши, що найбільша проблема закладу на даний час – кадрова, у зв’язку з процесами мобілізації.

Підтримали члени комісії внесення змін до рішення Рожищенської міської ради від 13.05.2021 року № 7/31 «Про затвердження структури та граничної чисельності штатних одиниць комунальної установи «Центр соціальних служб» Рожищенської міської ради» щодо введення двох фахівців із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб.

Серед інших питань підтримали на комісії також продовження терміну дії контракту з директором комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Рожищенської міської ради Галиною Поліщук.

Поділитися:
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування