Відбулося засідання гуманітарної комісії

21.11.2023

В ході підготовки до 38-ої сесії Рожищенської міської ради відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, культури, спорту, соціального захисту, здоров’я, у справах сім’ї та молоді, регламенту та кадрової політики під головуванням Мирослава Максимюка.

На розгляд комісії було винесено сім питань порядку денного.

Зокрема, у зв'язку з утворенням у громаді Управління «Центр надання адміністративних послуг» та соціального захисту населення Рожищенської міської ради обранці громади підтримали винесення на розгляд сесії питання про делегування новоствореному Управлінню здійснення повноважень у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців і громадських формувань та у сфері державної реєстрації актів цивільного стану.

Розглянули також депутати і схвалили присвоєння чергового рангу старостам Рудко-Козинського старостинського округу Аллі Мазелюк та Сокілського старостинського округу Олександру Сасовському.

Серед інших питань підтримали депутати також проведення процедури громадського обговорення щодо перейменування вулиці Привокзальної у Рожищі на вулицю імені Героя України Тараса Чайки. З відповідною пропозицією звернулася до міської ради матір загиблого Алла Чайка.

Робота комісії була злагодженою та конструктивною, усі обговорені проєкти рішень рекомендовано на розгляд сесії міської ради.

Поділитися: