Відбулося засідання гуманітарної комісії

19.12.2023

У Рожищенській міській раді відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, культури, спорту, соціального захисту, здоров’я, у справах сім’ї та молоді, регламенту та кадрової політики під головуванням Мирослава Максимюка.

Члени комісії детально обговорили та рекомендували винести на розгляд сесії затвердження на наступний рік ряду місцевих програм. Зокрема, Комплексної програми соціального захисту населення Рожищенської міської територіальної громади на 2024 рік, Програм підтримки та розвитку первинної і вторинної медичних допомог на території Рожищенської міської територіальної громади на 2024 рік, Програми висвітлення діяльності Рожищенської міської ради та її виконавчих органів в друкованих засобах масової інформації, Цільової соціальної Програми «Молодь Рожищенської міської територіальної громади» на 2024-2026 роки та інших.

Начальниця фінансового відділу Ірина Попова представила на розгляд постійної комісії бюджет Рожищенської міської територіальної громади на наступний рік.

Дискутували обранці громади, детально обговорюючи основні статті доходів та видатків головного фінансового документа громади.

Підтримали депутати звіт голови постійної комісії з питань освіти, культури, спорту, соціального захисту, здоров’я, у справах сім’ї та молоді, регламенту та кадрової політики Мирослава Максимюка про роботу у поточному році. А також затвердили план роботи Рожищенської міської ради на І півріччя 2024 року.

Поділитися: