Відбулося засідання майнової комісії

06.03.2023

У Рожищенській міській раді відбулося засідання постійної комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства та благоустрою, енергозбереження та транспорту, будівництва та архітектури під головуванням Оксани Максимюк.

Члени комісії розглянули вісім питань порядку денного.

Зокрема, заслухали та рекомендували до винесення на сесію звіт міського голови про діяльність виконавчих органів Рожищенської міської ради за 2022 рік.

Підтримали учасники засідання затвердження Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Рожищенської міської ради на 2023 рік щодо погашення заборгованості Дубищенського ПЖКГ, спричиненої обставинами, викликаними війною, та необхідності ремонту сміттєвоза у «Дільниці благоустрою» задля забезпечення надання якісних послуг з вивезення побутових відходів.

Обговорили також намір передачі майна в оренду (йшлося про приміщення колишнього ФАПу у Козині) через аукціон та включення його до Переліку першого типу та затвердження детального плану території частини кварталу житлової забудови з метою реконструкції адміністративного будинку під торгово-офісне приміщення по вул. Незалежності, 78 в м. Рожище.

Інші питання порядку денного стосувалися передачі основних засобів з балансу Рожищенської міської ради на баланс комунальних підприємств «Дільниця благоустрою Рожищенської міської ради» та «Рожищенська багатопрофільна лікарня».

Депутати детально обговорили всі питання порядку денного та погодили їх винесення на чергову сесію.

Поділитися: