Відбулося засідання майнової комісії

22.05.2023

У Рожищенській міській раді відбулося засідання постійної комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства та благоустрою, енергозбереження та транспорту, будівництва та архітектури під головуванням Оксани Максимюк.
Члени комісії розглянули двадцять п'ять питань порядку денного.


Зокрема, депутати після тривалої дискусії про необхідність оптимізації мережі навчальних закладів громади рекомендували на розгляд сесії питання про припинення шляхом ліквідації навчальних закладів у Тихотині, Оленівці, Лукові та перепрофілювання у гімназію навчального закладу у Соколі.
Підтримали члени комісії внесення змін до Програми «Благоустрій Рожищенської територіальної громади» на 2023 рік та Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Рожищенської міської ради.


Також члени комісії обговорили намір КП «Рожищенська багатопрофільна лікарня» Рожищенської міської ради щодо передачі в оренду через аукціон майна комунальної власності Рожищенської територіальної громади та включення його до Переліку першого типу, надання дозволу на списання основних засобів з балансу КП «Рожищенська багатопрофільна лікарня» та КУ «Територіальний центр» Рожищенської міської ради.
Інші питання порядку денного, які розглянули депутати, стосувалися надання дозволів на розроблення детального плану території частини кварталу житлової забудови по вул. Степана Бандери, вул.Драгоманова в м. Рожище та по вул. Центральна в с. Пожарки, затвердження детального плану території для нового будівництва торгово-офісної будівлі по вул. Степана Бандери надання дозволу на розроблення детального плану території виробничої зони у с.Кобче.


З усіх розглянутих питань члени комісії прийняли відповідні рішення.

Поділитися: