Відбулося засідання «майнової» комісії

23.11.2023

У Рожищенській міській раді відбулося засідання постійної комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства та благоустрою, енергозбереження та транспорту, будівництва та архітектури під головуванням Оксани Максимюк.

Депутати розглянули питання про внесення змін до Програми розвитку систем теплопостачання Підприємства житлово-комунального господарства Рожищенської міської ради та комунального підприємства «Дубищенське житлово-комунальне господарство» на 2023 рік та до Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Рожищенської міської ради на 2023 рік.

Ці зміни стосуються щодо першої програми – збільшення фінансового ресурсу на 100 тисяч гривень для придбання перетворювача частоти для потреб центральної котельні міста, що дасть змогу заощадити витрати електроенергії та сприятиме покращенню якості послуг.

Кошторис Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Рожищенської міської ради на 2023 рік пропонують збільшити на 163 402 гривні, з яких 60 тисяч передбачено на ремонт трансформаторної підстанції водозабору, 48 402 грн – на оплату боргу по сплаті ПДФО та 55 тисяч - на придбання спецодягу.

Також депутати обговорили питання про передачу товариству з обмеженою відповідальністю «Газорозподільні мережі України» на господарське відання складових газорозподільної системи та затвердження детальних планів території частини кварталу житлової забудови по вул. Гранична в с. Ольганівка і по вул. Центральна в с. Пожарки.

Усі обговорені проєкти рішень комісія рекомендувала винести на розгляд сесії міської ради.

Поділитися: